Za dobar seks su važna pravila: Pridržavajte se ovoga i uživaćete

SHARE
Prono filmovi
Filmovi za odrasle/Youtube printscc

Ako želite da imate više seksa, odvojte vreme, razgovarajte o svojim novim idejama za spavaću sobu, dobro shvatite šta vas pokreće, a šta koči i naučite razliku između spontane i stimulisane želje.

„Superžena“ savetuje ovako;
adsteam seo i izrada web sajta

Spontanost

Promena mesta može da podstakne želju za eksperimentisanjem i poveća entuzijazam. Isprobajte kuhinju, kauč, tuš, automobil, terasu ili bilo koje drugo mesto koje vam padne na pamet. Ne ustručavajte se ni da isprobate igre, jer seks treba da bude zabavan, piše Gardijan.

Naučite šta vas pokreće, a šta koči

Opšte je mišljenje da se seksualni nagon razlikuje od osobe do osobe ili može da se menja tokom života. Razumevanje ovih nijansi seksualne želje može da bude vrlo korisno. Dva su osnovna mehanizma koja utiču na seksualnu želju – prvi koji pokreće i drugi koji odvraća. Strategija za više seksa je korišćenje što više stvari koje pokreću, a eliminisanje onih drugih.

Na primer, od partnera možete da tražite da stavi parfem koji volite da osetite ili da s vama gleda erotski film. S druge strane, izbegavajte prisustvo faktora koji utiču negativno na vas, poput nereda u stanu ili dece koja mogu da budu u drugoj prostoriji.

Kontrolišite svoja očekivanja

Ono što doživljavamo kao seksualnu želju obično je spontana želja. Druga vrsta je stimulisana želja, koju jedna strana neće osetiti ako ne bude predigre.

Ljudi misle da su „pokvareni“ ako više ne osećaju vatrenu, spontanu želju za svojim partnerom. Međutim, nije svaki seks fantastičan i to ne treba ni očekivati. Ponekad je osrednji, baš kao što nemamo gurmanski obrok svake večeri – ponekad jedemo tost i jaja. Međutim, i prosečan seks je koristan, jer održava našu povezanost s partnerom.

adsteam seo i izrada web sajta