Vučić u poseti Sremu, poručujem Prištini „Skiter Bando“

Vučić Prištini: Sikter , bando, pa vidite ko će to da vam ispunjava

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija nikada neće prihvatiti ultimatum, koji je Priština postavila usvajanjem platforme.

„Moj odgovor svima njima je takav – ne znam koliko ću ostati, jer Haradinaj mi je pretio da će me srušiti s vlasti, neke naše političke protivnike lepo dočekuju u Prištini, pomažu im na različite načine, možda će da me sruši, ali, ja im na takve uslove nikad pristati neću“, poručio je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, opštinu Inđija, gde je prisustvovao početku radova na asfaltiranju ulice Branka Ćopića.

Vučića je u Inđiji dočekao veliki broj građana koji su ga pozdravili noseći zastave i transparente, kao i predstavnici opštinske vlasti. Posle posete Inđiji obišao je fabriku za preradu i pakovanje salata Linea Verde u Dobrincima, u opštini Ruma.

Predsednika su dočekali rukovodstvo fabrike, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i brojni stanovnici Dobrinaca koji su nosili transparente „Ruma je za Vučića“.

U Opštini Šid u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ posetio je rekonstruisanu zgradu Osnovne škole „Sremski front“ u Šidu i najavio da će ona za godinu dana dobiti i bazen za decu.

Vučića je ispred škole dočekao veliki broj građana, predsednik opštine Šid Predrag Vuković, direktorka škole Slađana Ljubojević, zaposleni i mališani u narodnoj nošnji.

U Sremskoj Mitrovici posetio je  seosko turističko domaćinstvo „Čikić“ u Zasavici, kod Sremske Mitrovice.

Predsednika su dočekali porodica Čikić, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i porodice iz okolnih kuća.

Kao i Fabrikustočne hrane „Hrana produkt“ u Mačvanskoj Mitrovici.

Dočekala ga je porodica Stanković na tradicionalan način uz pogaču i so, kao i zaposleni preduzeća.

Na gradskom Trgu pred više hiljada građana , okupljnim građanima obratili su se i Premijerka Vlade Ana Brenabić i Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović, kao poslednji narodu se obratio i  Predsednik Republike  Vučić.

izvor Vojvodina Info / Tanjug

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here