VUČIĆ U LAĆARKU u poseti samohranoj majci devetoro dece

youtube.com/Tanjug News Agency official
Oglas

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu od 10 članova u mestu Laćarak, kod Sremske Mitrovice. Vučić je u poseti obećao proširenje kuće samohranoj majci devetoro dece.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će opština Sremska Mitrovica i država pomoći da se dogradi i proširi kuća samohrane majke devetoro dece u selu Laćarak, koje je danas iznenada posetio uoči praznika.

„Vaša i sva druga deca znače život za Srbiju. Nadam se da ćemo naći način da vam pomognemo, da vas podržimo i da vam iskažemo zahvalnost za tu snagu i posvećenost“, rekao je Vučić u razgovoru sa Jovankom i njenom decom, dve ćerke i sedam sinova.

Predsednik je rekao da malo ko može da se pohvali da je toliko dao Srbiji i zahvalio Jovanki na tome.

Kaže da je ona dala zemlji devetoro dobrih ljudi, od čega sedmoricu vrednih radnika i možda budućih vojnika, kao i dve divne devojke.

Vučić je u razgovoru sa majkom i decom saznao da im je najpotrebniji dodatni prostor i obećao da će zajedno sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem, koji je bio gradonačelnik Sremske Mitrovice, pomoći da se dobije građevisnka dozvola od opštine kako bi njihova kuća mogla da se proširi.

Predsednik je dodao da će celu kuću renovirati i da će biti izgrađene još dve ili tri sobe.

Vučić je razgovarao sa decom, pitao ih koliko imaju godina, šta treniraju, da li pomažu jedno drugom, a najstarije – da li brinu o celoj porodici, izveštavali su sa terena Tanjug, Pink TV i RTV.

android aplikacija
Previous articleOdbornici SO Inđija usvojili budžet za narednu godinu
Next articleOd srede veće plate i penzije