VODITELJKA SLAGALICE U BRAKU SA 18 GODINA STARIJIM PROFESOROM (FOTO)

0
67

Voditeljka kviza Slagalica Jelena Simić u srećnom je i skladnom braku sa 18 godina starijim Draganom Simićem.

Jelena Simić deo je nove „postave“ kviza Slagalica, a već prilikom prvog pojavljivanja na televiziji svojom lepotom oduševila je sve.

Lepa brineta angažovana je u martu 2020. godine na RTS -u, ali su joj radosne vesti o trudnoći promenile planove, te je otišla na porodiljsko odsustvo. Nedavno se vratila na male ekrane, a što je oduševilo sve ljubitelje popularnog kviza. Ipak, mnoge je odmah zainteresovao i njen privatni život.

Malo ko zna da je Jelena u srećnom i skaldnom braku sa 18 godina starijim Draganom Simićem koji je po zanimanju profesor. Dragan Simić (59) je, prema podacima koji se zvanično mogu pronaći na Internetu, profesor na Fakultetu političkih nauka. Upravo sa njim Jelena ima dvoje dece – ćerku Unu i sina Aleksu.

Ovako je za medije govorila o njihovoj ljubavi:

IZVOR: INSTAGRAM/_SIMICJELENA/SCREENSHOT

 

„Nikada nisam radila ono što su drugi od mene očekivali. Svet gledam širom otvorenih očiju i pažljivo osluškujem samo svoje srce. Uvek sam ‘gazila po liniji’, kao što peva Džoni Keš. To je razlog više što sam danas zadovoljna žena. Upoznala sam ljude koji za svoje želje nisu imali hrabrost. Ispunili su očekivanja drugih jer im je tako bilo lakše. Vidim ih, nisu srećni. Dragan je stariji od mene 18 godina, ne tri decenije kao što su pojedini navodili. Zajedno smo 17 godina, imamo dvoje divne dece. Da nema ljubavi i razumevanja, sigurno ne bismo opstali toliko“, istakla je ranije voditeljka.

 

(MONDO)