Godinu dana rada Vlade – sutra obeležavanje u Subotici

Subotica
Foto: dronestagr.am
Godinu dana rada Vlade Republike Srbije u mandatu predsednice Vlade Ane Brnabić biće obeleženo sutra u Subotici. Predsednica Vlade će obići više lokacija u toku dana, zajedno sa resornim ministrima, predsednikom Pokrajinske Vlade Igorom Mirovićem i gradonačelnikom Subotice Bogdanom Labanom.

 

Na kraju će se održati velika konferencija za medije na Paliću, uz učešće članova Vlade. Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati rada u prvih godinu dana.

Obeležavanje prvih godinu dana Vlade Srbije premijerka Ana Brnabić i članovi njenog tima počeće obilaskom fabrike Norma grupa, koja predstavlja prvu grinfild investiciju u Privrednoj zoni Mali Bajmok kod Subotice, u kojoj trenutno radi više od šest hiljada ljudi.

Kada je u pitanju Norma grupe, preduzeće ima godišnji promet veći od sedamdeset miliona evra. Dobit u prethodnoj godini veću od 425 miliona dinara, a broj zaposlenih je četiri puta veći u odnosu na prvobitni plan. Umesto 320, koliko je prvobitno planirano, u fabrici iza mene radi 1.200 ljudi.

Izvor: RTV