Vihor ponovo na čelu tabele

Pixabay

Kuglaši somborskog Vihora ponovo su lideri na tabeli Prve lige Srbije. Oni su u prošlom kolu opravdali ulogu favorita i sa 6:2 savladali Banat u Zrenjaninu, koji je samo u pojedinim trenucima uspevao da parira veoma raspoloženim Somborcima.

Za Vihor su nastupili: Trivić oborio 590 čunjeva, Zavođa 572, Dragović 539, Kurteš 587, Mandić 591, Čukvas 271 i Babić 259. Ova pobeda je veoma bitna za kuglaše Vihora koji nakon devet odigranih kola vode na tabeli. Najozbiljniji konkurent za naslov prvaka Kordun iz Kljajićeva ima dva boda manje ali i utakmici manje, jer je duel protiv Vojvodine iz Bačkog Gradišta, zbog zdravstvenog stanja gostujućih igrača, odložio pa će Somborci biti na vrhu tabele dok se ovaj susret ne odigra.

U sledećem kolu, koji se igra za vikend 13. i 14. marta Kordun dočekuje Hajduk iz Kule, dok će Vihor gostovati u Vrbasu gde će ga u svojstvu domaćina dočekati Dunav iz Bačke Palanke i za očekivati je da oba tima nastave da se bore za naslov prvaka, jer su kvalitetniji od svojih narednih protivnika.

 

(025.rs)