Vest koja je ZGROZILA region: Medicinska radnica pred detetom OBESILA PSA

Foto: Facebook/Printscreen

Na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video-snimak koji prikazuje mučnu scenu koja je zgrozila brojne građane BiH, ali i celog regiona.

Medicinska radnica Ana L, pred očima deteta, navodno njene ćerke, ubila je psa lutalicu u Kozarskoj Dubici obesivši nesrećnu životinju o ogradu, piše Radio Sarajevo.

Dragan A, koji je objavio uznemirujući snimak i fotografije na Fejsbuku, u nedelju je napisao sledeće:

Ana L. je juče oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog deteta. U videu možete videti kako nije bila samoodbrana od psa, već  ju je dozvala s hranom i zavezala špagu oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špagu da se udavi. Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako neko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog deteta – upitao se čovek koji je objavio snimak, prenosi Srpskainfo.

Dragan A. je situaciju uočio tek nakon što se dogodila – nakon što je pregledao snimke nadzorne kamere.

Brojni korisnici društvenih mreža šokirani su objavljenim snimcima i fotografijama, a, kako se saznaje, policija je odmah izašla na lice mesta i protiv žene će biti podneta krivična prijava.

Takođe, brojni Dubičani danas su najavili da će kontaktirati Centar za socijalni rad, s ozbirom na to da je pas ubijen pred očima deteta.