Veseli Penzioneri pobegli iz staračkog doma i otišli na festival metal muzike

Facebook/ilustracija

Veseli penzioneri . Dva penzionera oduševila su celi svet nakon što su pobegli iz staračkog doma u Nemačkoj. Pobegli kako bi otišli na jedan od najvećih svetskih festivala metal muzike Wacken Open Air.

Policija je ove vesele džentlmene pronašla u tri ujutro kako se ludo zabavljaju na koncertu grupe koja je svirala metal.

Policiju su o nestanku obavestili zaposleni u staračkom domu, koji su se zabrinuli kad su uočili da dvojice veseljaka nema. Kad su ih policajci konačno locirali, dvojica starih rockera odbili su da idu u krevet, pa su se u starački dom vratili u pratnji policije.  Kako POLICIJA TVRDI da su gospoda bila malo dezorijentirana.

„Čini se da im se zaista svideo festival“, izjavio je Merle Neufeld, potparol lokalne policije.

Festival, koji je trajao od 1. do 4. avgusta, posetilo je 75 hiljada ljudi, a među njima su bila i dvojica penzionera, čija imena ne znamo, ali ih možemo zamisliti kako luduju uz žestoke ritmove gitara, bubnjeva i dubokih, promuklih glasova.

Na festivalu su ove godine nastupili Danzig, Judas Priest, Hatebreed, In Flames, Running Wild, Arch Enemy, In Extremo i Eskimo Callboy. Policija je pohvalila učesnike festivala ove godine, kazavši da su imali vrlo malo intervencija

izvor:Radiosarajevo.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here