Veliki uspeh za srpski kaunter: Valiance na DreamHack!

valiance-gaming-team
Foto: HLTV
Oglas

Srpska CS:GO ekipa Valiance napravila je do sada najveći uspeh plasiravši se na DreamHack Masters u Marseju!

Na upravo održanim online kvalifikacijama za poznati DreamHack turnir, koji će ovoga puta biti održan u Marseju, ekipa Valiance je napravila  do sad najveci uspeh.

cs go team valiance
Team Valiance

Kvalifikacije za DreamHack

Na turniru se okupilo 8 ekipa – pozvani su bili Heroic, North, QB Fire i Space Soldiers. Tri ekipe su došle preko otvorenih kvalifikacija, Bpro, EURONICS i naš Valiance, dok je poslednji mesto zauzeo Squared (koji više ne čine srpski igrači) kao zamena za GoldenGitte.

Igrao se nokaut sistem, a prvi protivnik Valiance je bio QB Fire. Naši momci su odabrali Nuke, koji su kontrolisali tokom celog meča, i na kraju bez problema završili 16:10. QB Fire je birao Inferno, iako Emijeva ekipa na toj mapi pokazuje odlične partije, što su i pokazali, pobedivši čak 16:3.

Space Soldiers nije imao problema sa Bpro, North je takođe 2:0 savladao Squared, dok je Heroic sa 2:1 eliminisao EURONICS. Upravo su Danci bili naredni protivnici našem timu.

Ovoga puta je Valiance birao Inferno, koji su ponovo besprekorno odigrali na T strani, gde su uzeli čak 11 rundi, a prva mapa je završena 16:6. Usledio je Train, gde se srpski tim ponovo bio odličan napadajući sajtove, pa su u jednom trenutku vodili 9:1, da bi na pauzu otišli sa 11:4. Preostali deo posla nije bio previše težak, iako je Heroic uspeo da dobije pištolj rundu i naredne kada je protivnik bio eko, ali veće opasnosti nije bilo – 16:9.

Ovom pobedom, Valiance je uspeo da se plasira na DreamHack Masters u Marseju koji će biti održan sredinom aprila. Bez dileme, sjajan uspeh srpskog tima, koji je još veći ako se prisetimo da je Valiance došao iz otvorenih kvalifikacija, te su na narednom koraku pobedili dve ekipe koje su dobile pozivnicu organizatora.

Pored naših momaka, učešće je obezbedio i Space Soldiers, pa je tako kompletirala lista od 16 timova koji će se boriti za 250 000 dolara: TyLoo, Astralis, Space Soldiers, Valiance, Cloud9, EnVyUs, FaZe, G2, Gambit, Liquid, NaVi, NiP, SK, fnatic, Renegades, mousesports.

Dakle, Valiance će imati šansu da se bori protiv najvećih timova u CS:GO, a na nama je da ih bodrimo i poželimo sreću!

 

 

Previous articleJoš jedna sportska tragedija dolazi sa košarkaške utakmice u Americi
Next articlePozorišna predstava o tragičnoj ljubavi u Galeriji Matice srpske