VELIKI SKANDAL SRPSKOG JUTJUBERA: Brtualno izvređao žene, pa rekao da su same krive za silovanje!

YT Hype printskrin

Nikola Jovanović, javnosti poznatiji kao Niksa Zizu, bodibilder i jutjuber, gostovao je u emisiji na televiziji Hype TV. NJemu su društvo pravile voditeljke emisije Milica Vukliš i Jovana Andrejić.

Niksa je ujedino i prvi jutjuber na Balkanu, a na njihova pitanja odgovarao je bez ustručavanja.

Tema koje su se dotakli je bilo i zlostavljanje, kao i maltretiranje žena, a voditeljke su bile vidno izrevoltirane njegovim omalovažavanjem ženskog pola.

Kako je rekao, žena koja sama ide ulicom privlači pažnju i „muškarci žene prvenstveno gledaju kao seksualni objekat“.

– Ako naletiš na tako neku budalu koja je pijana i drogirana, a ti ideš ulicom takva, ti si isto kriva – rekao je Jovanović.

– Kriva si ti što si prošla, nije on samo kriv – naveo je on.

– Ne podržavam nasilje, ali žene, morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate. Nemojte da idete kod nekoga kola ako vas zove u 10 sati uveče, posebno ako je stariji od vas, zna se šta taj hoće od vas – rekao je Jovanović.

Voditeljka je istakla „da niko nema pravo da seksualno zlostavlja nekoga, čak iako ide go po ulici.

– Tako je, ali to što ima ili nema prava ne znači da ti nisi kriva – odgovorio  je Jovanović

– Kad ti dođeš kod muškarca, ako mu ne daš ono što hoće, ti si u velikom problemu, treba da znaš da si ti slabiji pol, slabija si od njega – rekao je Jovanović.

– Šalješ gole slike muškarcu i dođeš kući kod njega uveče, i onda mu kažeš ne, to je mnogo veliki problem – nastavio je sa skandaloznim izjavama i ponovio da su „žene slabiji pol“.

Milica i Jovana nisu mogle da slušaju jutjuberovo vređanje i omalovažavanje žena, te su vidno iznervirane napustile studio. Nakon ovog skandala, Milica Vukliš se oglasila i na svom Instagram profilu: