VELIKI POŽAR U BAČU: Izgorela cela stambena zgrada, stanari ostali bez krova nad glavom

Foto: RTV
Oglas

Jutros rano došlo je do požara na stambenoj zgradi u naselju Ekonomija 1 u Baču, u požaru je izgorela gotovo cela stambena zgrada koja je bila dom za oko 20 porodica.

Uzroci požara nisu poznati, a na svu sreću ljudskih žrtava nije bilo jer su svi stanari evakuisani na vreme.

Kako smo saznali u kabinetu predsednika opštine Bač, svi građani koji su ovom nesrećenom događaju ostali bez krova nad glavom privremno su smešteni u halu sportova u ovom mestu.

Na lice mesta prvi su stigli vatrogasci iz DVD Bač, a ubrzo su im u pomoć pristigli pripadnici vatrogasne brigade iz Novog Sada.

Uzrok požara za sada nije poznat, a na licu mesta vrši se uviđaj.

Meštani Bača apeluju na pojedince i preduzeća da ukoliko mogu pomognu porodicama koje su ostale bez krova na glavom.

View this post on Instagram

Jutros rano došlo je do požara na stambenoj zgradi u naselju Ekonomija 1 u Baču, u požaru je izgorela gotovo cela stambena zgrada koja je bila dom za oko 20 porodica. Uzroci požara nisu poznati, a na svu sreću ljudskih žrtava nije bilo jer su svi stanari evakuisani na vreme. Kako smo saznali u kabinetu predsednika opštine Bač, svi građani koji su ovom nesrećenom događaju ostali bez krova nad glavom privremno su smešteni u halu sportova u ovom mestu. Na lice mesta prvi su stigli vatrogasci iz DVD Bač, a ubrzo su im u pomoć pristigli pripadnici vatrogasne brigade iz Novog Sada. Uzrok požara za sada nije poznat, a na licu mesta vrši se uviđaj. Meštani Bača apeluju na pojedince i preduzeća da ukoliko mogu pomognu porodicama koje su ostale bez krova na glavom.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on

Autor: nsuzivo.rs

Previous articlePokušao da pretrči auto-put i poginuo
Next articleNOVOSTI: Srbija dobija još tri ministarstva