VEĆE PLATE svim zdravstvenim radnicima od 1. aprila!

SHARE
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Predsednik Srbije je izjavio večeras da je Vlada Srbije donela odluku da poveća svim zdravstvenim radnicima plate od sledećeg meseca zbog velikog truda i žrtve koju podnose zbog trtenutne situacije.

adsteam seo i izrada web sajta

Pošto su nam zdravstvene ustanove pod velikim pritiskom, a da bismo motovisali zdravstvene radnike doneli smo odluku da im trajno povećamo plata. Mislimo i na setsre i lekare i vozače, sve zaposlene u zdravstvenim ustanovama. To će stupiti na snagu 1. aprila ove godine. Želimo da se zahvalimo tim ljudima na trudu i svesnom riziku po svoje zdravlje„, rekao je Vučić.

Zamoliću sve ljude da ne budu agresivni. Danas samo se suočili sa napadom na direktora Infektivne klinike, to su heroji našeg doba“, naglasio je predsednik Srbije.

Vučić je ponovio da će i penzioneri dobiti jedndokratnu pomoć od 4.000 dinara od 1. do 5.aprila, jer su oni i najugroženiji u ovoj situaciji.

Penzionerima po 4.000 RSD i dodatna ulaganja u privredu!

„Penzioneri, molim vas, strpite se jos 4,5 nedelja, ostanite tako disciplinovani. Sreća u nesreći je da nemamo mnogo ljudi u bolnicama“, kazao je Vučićvu svom obraćanju iz Predsedništva.

Autor:Mondo.rs

adsteam seo i izrada web sajta