UŽAS U SRBIJI! Maloletnici pretukli komšiju, sve snimili pa se hvalili na internetu (UZNEMIRAVAJUĆI SNIMAK)

Pixabay
Direktor leskovačkog centra za socijalni rad Predrag Momčilović podneo je juče krivičnu prijavu protiv maloletnih lica koja su u Pečenjevcu pre nekoliko dana psihički i fizički zlostavljali svog komšiju, inače mladića sa lakšim mentalnim invaliditetom, sve to snimili kamerom mobilnog telefona i tim zlodelom se „pohvalili“ tako što su video postavili na internet, piše Kurir.

Užasni snimak izazvao je burne reakcije meštana ovog sela koji tvrde da znaju o kojim zlostavljačima se radi i kažu da tim siledžijama nije prvi put da maltretiraju druge ljude.

Kako nezvanično saznaje Kurir, jedan od maloletnih zlostavljača sa snimka potiče iz problematične porodice, otac mu je bio do skoro u zatvoru, a socijalni radnici su pre nekoliko godina intervenisali u njegovom domu.

Naime, na snimku se vidi kako trojica mladića mučki udaraju komšiju, vređaju ga, a u jednom trenutku mu nogovom pritiskaju vrat nakon čega on počinje da se guši i na kraju mu naređuju da izađe iz kuće.

Pretpostavlja se da je ceo snimak snimila ženska osoba čiji glas se čuje u pozadini i koja se sve vreme smeje dok kamerom beleži brutalno nasilje.

Snimak možete pogledati OVDE.

 

Autor: Kurir