UŽAS! Kapija pala na đaka prvaka u Novom Sadu, zadobio povrede opasne po život!

Hitna pomoć
Ilustracija

U Osnovnoj školi „Duško Radović“ u novosadskom naselju Klisa danas je došlo do incidenta. Đak prvak je zadobio teške telesne povrede, opasne po život, nakon što je na njega pala metalna kapija.

Nezvanično, dečak je zadobio frakturu lobanje, i trenutno se nalazi u Dečijoj bolnici. Hitna pomoć je intervenisala oko 11h na pomenutoj lokaciji potvrđeno je za „Blic“.

– Dečak je zadobio teške telesne povrede glave koje su opasne po život. Na sreću on je stabilno i trenutno se nalazi u operacionoj sali ali uskoro očekujemo da će biti prebačen u Odeljenje intenzivne nege na dečijoj hirurgiji – rečeno je za ’’Blic’’ u Institutu za zaštitu dece i omladine gde nisu želeli da kalkulišu prognozama o oporavku nesrećnog dečaka.

O čitavom slučaju obaveštena je Gradska uprava za obrazovanje. Trenutno se vrši vandredni nadzor u školi i policija koja je obavila uviđaj na licu mesta.

Gradska uprava za obrazovanje preduzela je sve mere iz svoje nadležnosti kako bi prikupila neophodne informacije u vezi sa nesrećnim slučajem. Utvrđene su i sve okolnosti koje su dovele do povređivanja učenika te će nakon toga odlučiti da li postoji osnov za pokretanje bilo kakvog postupka.

Prema nezvaničnim informacijama do incidenta je došlo kada se nekoliko mališana penjalo na metalnu kapiju u školi koja je pod teretom popustila i pala na nesrećnog dečaka.

izvor: Blic.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here