UZ NOVOGODIŠNJI ČEK OD PENZIJA, SVIM PENZIONERIMA NA POKLON PILE

SHARE
Juno
Foto: Juno investing, ilustracija

Dva lanca prodavnica su se ozbiljno sukobila oko toga ko će u Vojvodini biti lider u prodaji pilića. Kako ističu u obe kompanije ovo je jedan od najudarnijih artikala, a profit na njemu je veći nego na pivu i cigaretama zajedno. Zbog toga ni jedna od ove dve kompanije neće odustati sve do konačne pobede.

Prva kompanija je inače poznati lanac prodavnica“Šešir“ iz Zrenjanina sa preko 200 maloprodajnih objekata na prostoru Vojvodine. Proteklih dana krenuli su u ozbiljnu kampanju i na svetskom nivou! Oni su kao pilot projekat za Vojvodinu sklopili ugovor sa svetskom federacijom madjioničara. Po tom ugovoru narednih godinu dana madjioničari iz šešira tokom trika umesto zeca će vaditi pile!

Druga još agresivnija kampanja krenula je iz lanca prodavnica „Didule“. Oni će u okviru kampanje za prodaju pilića svim penzionerima uz novogodišnji ček od penzije davati gratis pile. Ovi pilići će biti jednodnevni pilići svi penzioneri će moći da ih podignu na farmi u Čereviću. Ova farma pilića će se formirati specijalno za naše penzionere. Da nema kraja pogodnostima kompanija „Šešir“ je najavila još jednu akciju. Ona je osmišljena tako da će
svaki penzioner za samo 9999 dinara moći na 6 jednakih rata po 1999 din da kupi madjioničarski šešir.

Iz šešira će po potrebi kada god budu gladni moći da izvuku pile i ispeku. Specijalno prvih 1.900.000 penzionera će uz prvu porudžbinu šešira dobiti gratis i patku.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
autor: FB LaGalačke vesti