Utrčala GOLA na fudbalsku utakmicu, a evo šta je usledilo

Foto: Printscreen/Instagram/Kinsey
Svi muškarci, a verovatno i žene, sećaju se uletanja prelepe i bujne Kinsi Volanski na finale Lige šampiona pre par sezona (2019. godine) tokom utakmice između Liverpula i Totenhema.

Ova zanosna Amerikanka tada je praktično skoro bez odeće istrčala na teren stadiona Vanda Metropolitano u Madridu, kako bi ispromovisala bezobrazni sajt tadašnjeg (bivšeg) momka.

Sada, skoro dve godine kasnije, ona se osvrnula na sve što joj se posle toga izdešavalo, rekavši da je zahvalna na tome što je dobila priliku da proširi bazu pratilaca, iako je tada provela čak pet sati u zatvoru zbog svog “nelegalnog” upada na travnatu podlogu.

“Definitivno nisam bila spremna za ono što je usledilo posle meča. Ali, bila sam baš uzbuđena što sam prešla svoje granice, što sam išla glavom kroz zid i što sam živale život punim plućima. Veoma sam zahvalna na iskustvu, koje je pomoglo i da povećam svoju platformu zbog čega sada imam ogromnu publiku širom sveta”, istakla je prelepa Kinsi.

Podsetimo se još malo kako ova lepotica izgleda, a snimak njenog upada na teren u Ligi šampiona veoma lako ćete pronaći na internetu.

 

(Objektiv)