Uskoro izlazi jedinstvena knjiga „Ukusi Vranja“

(Foto: Print screen / YouTube / Vukan Velickovic)
Oglas

Riznice znanja i biblioteke svih onih koji uživaju u zanimljivim i vrednim izdanjima, uskoro će biti bogatije za jedinstvenu knjigu „Ukusi Vranja“.

U Gradskoj upravi Grada Vranja održan je sastanak sa predstavnicima Zavoda za pročavanje kulturnog razvitka na kom je dogovorena saradnja o zajedničkom radu na knjizi „Ukusi Vranja“, čiji je cilj da na komunikativan i edukativan način predstavi kulturnu baštinu i nasleđe ovog grada, navedeno je u saopštenju Zavoda.
– Verujem da će ovom kapitalnom knjigom biti oduševljeni svi oni koje interesuje kulturno i etnološko nasleđe Vranja, grada kojeg sa razlogom Vranjanci nazivaju grad koji ima dušu, uz obilje lepih i kvalitetnih fotografija, starih recepata ali i zanimljivih priča o istoriji običaja i tradiciji kraja. Želimo da ovo bude knjiga koju ćete sa zadovoljstvom držati na vidnom mestu – kaže Marko Krstić, v.d. direktor Zavoda i književnik.

Predstavnike Zaprokula primio je gradonačelnik Grada Vranja Slobodan Milenković, a govorilo se o realizaciji budućih projekata koji se odnose na saradnju u oblasti kulture i kulturnog nasleđa

Previous articleMajstorija Ivanića za pobedu Zvezde protiv Ludogoreca
Next articleIzbegnite pet čestih grešaka u odevanju tokom jeseni i zime

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here