UPAD ROSU NA SEVER KOSOVA I METOHIJE

Printscreen/Youtube
Oglas

Više od 100 pripadnika specijalne jedinice ROSU jutros oko 5.50 časova upalo je sa 25 oklopnih vozila i džipova na sever KiM, preneli su mediji.

Kosovska policija saopštila da je uhapšen policajac u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića kao i još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje.

U saopštenju kosovske policije se potvrđuje da je u ranim jutarnjim časovima na severu Mitrovice policija sprovela akciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića: „Ova policijska akcija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odeljenje, a koji je rezultirao hapšenjem osumnjičenog policajca (RB) uključenog u nalog za pretragu„.

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić potvrdio je akciju ROSU na severu KiM i rekao da su želeli da uhapse šefa operative KPS-a za sever Željka Bojića, a da su odveli njegovog sina Vasilija Bojića u nepoznatom pravcu.

Navodi se da se traga za drugim osumnjičenim policajcem.

„Tokom policijske akcije uhapšen je još jedan osumnjičeni kome je pronađeno oružje. U operaciji su pronađena i zaplenjena još dva oružja i municije“, ističe se u saopštenju.

Prema informacijama prištinskih medija, policija je uhapsila R. B, višeg policijskog službenika u policijskoj stanici u severnoj Kosovskoj Mitrovici, kao i još jednu osobu čije ime nije objavljeno.

U gradu je trenutno mirno.

 

Izvor: Tanjug

Previous articleKAKVA PRIČA: Briljirao u igrici „Football manager“, pa dobio posao u Bežaniji
Next articleZnate li šta su MORSKI ANĐELI? U Jadranu se pojavilo čitavo jato!