Uoči protesta grupa demonstranata ubila belog momka?! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Printskrin

Amerika gori već sedmin dan.

Protesti u SAD zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda nastavljeni su sedmi dan i pored toga što je u 40 gradova uveden policijski čas.

U 23 države i prestonici Vašingtonu razmešteni su pripadnici Nacionalne garde. U pojedinim gradovima protesti su bili mirni, ali bilo je incidenata.
Da se sve već otelo kontroli ukazuje činjnica da su demonstranti bukvalno zapaili grad. Brojni incidenti se događaju, povređenih ima i na strani službenika koji štite grad i svojinu, kao i na strani raspaljene mase.
Dok se okupljaju po parolom „ŽIVOTI ZNAČE“, „ŽIVOTI CRNIH LJUDI ZNAČE TAKOĐE“ – istovremeno se gube i drugi životi. Kada će se ova tragedija završiti još niko ne zna, dok je predsedniku Amerike svaki potez osujećen od strane brojnih protivnika.

Video snimak dolazi sa ulica Dalasa i popriločno je uznemiravajuć;

Naime, grupa demonstranta se okupila oko jednog belog momka i brutalno ga prebila. Kada je on pao na zemlju masa večinom afroamerikanaca nastavila je da gazi momka dok se u kadru vide zabezeknuti prolaznici koji nisu ni pomislili da utrče da pomognu čoveku.

Haos na ulicama gradaova Sjedinjenih Američkih država se nastavlja;

Nasilje na ulicama Dalasa from Mića Brkić on Vimeo.

Autor/Izvor:(VojvodinaInfo/MićaBrkić FB)