Uhapšeni osumnjičeni za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića

SHARE
Foto: Privatna arhiva/espreso.rs

Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, izjavio je kako su uhapšene dve osobe osumnjičene za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića kao i njhov nalogodavac.

Stefanović je na konferenciji za štampu rekao da je dva lica A.M. (1993) i B.S.C. (1981) za ovo krivično delo angažovao I.N. (1977) iz opštine Grocka.

– Osumnjičeni I. N. dao je novac A. M. za izvršenje ovog krivičnog dela. A.M. se zajedno sa prijateljicom B.S.C. odvezao do kuće novinara Jovanovića. A.M. je izašao iz vozila, razbio prozor ciglom i ubacio flašu sa benzinom. Nakon toga su pobegli, preneo je on – rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Navodno, A.M. je nakon dva dana dobio novac za izvršeni posao. Ministar je dodao kako se još uvek traga za ostalim učesnicima ovog krivičnog dela.

Novinar Milan Jovanović je rekao da se sada oseća sigurnije, ali da neće biti miran dokle god se ne uhapsi i nalogodavac.

Milan Jovanović
Foto:N1/rs.n1info.com

“Pa, mogu da vam kažem da se osećam sigurnije, ali ne toliko sigurno dok nalogodavac ne bude uhapšen. I onaj ko je naredio ovo da se izvrši ovaj zločin, on je još uvek na slobodi”, upozorava Jovanović.