Uhapšeni navijači Vojvodine koji su pretukli mladića

Copyright: © ATA Images
Kako nsuzivo.rs nezvanično saznaje, navijači Vojvodine N.T. (23) i U. V. uhapšeni su po poternici, jer se sumnjiče za nanošenje teških telesnih povreda Nikoli Ćulumu (22). februara ove godine. Ćulum je pretučen u prostorijama stadiona Karađorđe.

Ćulumu su inače konstatovane teške telesne povrede u vidu polomljene leve jagodične kosti i levog dela gornje vilice, navedeno je u zapisniku koji je preneo portal Nova.rs. Prebijanje je okarakterisano kao krivično delo nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. Naš izvor navodi da su se N. T. i U. V. nakon prebijanja krili u Republici srpskoj.

Podsetimo, nakon prebijanja mladića stadion je dobio obezbeđenje 24 časa sedam dana u nedelji. Za petoricu mladića koji su osumnjičeni za ovo prebijanje govorilo se da su bliski saradnici Slobodana Milutinovića Snajpera koji je bio hapšen u Republici srpskoj 03. marta ove godine.

Inače, zbog sumnje da je želeo da iznudi novac od fudbalera Milana Devetka, u spektakularnoj policijskoj akciji na Bulevaru patrijarha Pavla uhapšen je Dragan Banjac zvani Miša.

Nsuzivo.rs