U ovom kombiju su PROPUTOVALI SVET, a sada ga prodaju za osmeh malog Mihajla

Oglas
Anja Vuković i Strahinja Tanasković, koji su u svom kombiju proputovali svet, sada taj „domobil“ prodaju, a novac će ići u humanitarne svrhe. Cilj je pomoći malom Mihajlu Cvetojeviću koji se bori sa spinalnom atrofijom.

– Naša druga kuća, rukama (i srcem) pravljen domobil, koji je obišao svaki zadžepak Evrope, ona kuća putujuća sa televizije, kombi koji je postao vozilo za tuđe potrebe, sakupljao paketiće za decu bez roditeljskog staranja širom Srbije, vozilo kome se sa osmehom trubi i bacaju koske u saobraćaju… sada traži novog vlasnika jer ide u humanitarne svrhe – za osmeh našeg malog drugara Mihajla – navodi se na stranici Whatifness, na kojoj ovi mladi ljudi obaveštavaju pratioce o svojim poduhvatima.

Cena je 4.250 evra ili 500.000 dinara, koji će novi vlasnik uplatiti direktno na žiro račun za lečenje Mihajla Cvetojevića.

Mihajlo (2 godine) je rođen kao zdrava beba, ali kad je imao šest meseci dijagnostikovana mu je hipotomija, slabost mišića. Svi su se nadali da će vremenom ojačati. Na žalost, kada je imao 16 meseci, vesti su postale gore. Hipotomija je postala spinalna mišićna atrofija tipa 2, teška neuromišićna progresivna bolest, usled koje je nemoguće samostalno disati i kašljati, ili obavljati osnovne mišićne radnje kao što su sedenje, puzanje i stajanje. Samo uz pomoć svih nas, ovaj mali car ima šanse da stane na noge.

– Zato naš kombi traži vlasnika velikog srca. Pored ove akcije, pošto svi već dobro znate koliko košta lek spinraza i adekvatna terapija za ovu bolest, molimo vas da ukoliko ste u mogućnosti, donirate, okačite na stori, predložiti vašem kolektivu u firmi da zajednicki skupite sredstva i pomognete, ako radite u portalima ili novinama da objavite priču i apel, da pošaljete sms 865 na 3030, šerujete, napišete rimu, nacrtate sliku… ili na bilo koji način pomognete ovoj maloj fačici da napravi svoj prvi korak – navodi se na stranici.

Pomozimo Mihajlu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 865 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human865 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732648-28

Uplatom na devizni račun: 160600000073294316
IBAN: RS35160600000073294316
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Previous articleTUŽNO: Izbacili psa iz auta i nastavili, uzalud je jurio za njima
Next articleMađarska: Pretekli smo EU, ali Srbija je još brža