U BANOŠTORU SE GRADI NEOBIČAN POGON ZA PROIZVODNJU AUTOMOBILA

SHARE
izvor dailymail
adsteam seo i izrada web sajta

Banoštor se nalazi u severnom Sremu, u Vojvodini, i pripada opštini Beočin. Nalazi se na severnim stranama Fruške gore, uz oba Dunava na podunavskom putu koji spavaju Petrovaradin sa Ilokom i Vukovarom. Isto tako, naselje je povezano sa bačkim naseljem Bečeč, koji se nalazi na susednom obali, Dunava skele. Od Novog Sada je udaljno 28 km.

Veoma je popularno po sjajnim plantažama vina, i vinskoj industriji. Zbog toga ni ne čudi što su strani investitori su rešili da spoje vinsku i automobilsku industriju baš u tom mestu. U Banoštoru će do kraja 2020. godine biti izgrađeni pogoni za proizvodnju automobila na verovali ili ne- vino!

Potrebna su još samo neka mala usavršavanja kada je reč o upotrebi vina kao pogonskog goriva. Kada to sve bude završeno dobiće se ekološki prihvatljiva vozila najnovije generacije. Uz to, biće specifična situacija jer će vozači moći da konzumiraju gorivo svog ljubimca u neograničenim količinama.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
Izvor: FB LaGalačke vesti

adsteam seo i izrada web sajta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here