TUŽILAŠTVO FORMIRALO PREDMET ,,PALMA“: Optužen da je podvodio žene i devojčice

Printscreen Tv Pink
Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet povodom navoda da je Dragan Marković Palma podvodio maloletne devojčice.

– Mi imamo informacije samo sa konferencije za štampu, te je tužilaštvo iskoristilo mogućnost i postupilo na osnovu vesti. Takođe, postupamo i jer nam je dostavljena inicijativa Dragana Markovića koji je podneo molbu da se pristupi detaljnom prikupljanju obaveštenja i da se deluje – kaže Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Navodi da Tužilaštvo kreće u prikupljanje svih potrebnih obaveštenja u okviru predistražnog postupka.

– U ovom predmetu ima dosta lica, a trenutno nemamo elemente ni za jedno krivično delo, ni jednog konkretnog izvršioca jer ih ima više kao označenih. Mi treba da utvrdimo da li ima elemenata i za koje krivično delo. U okviru predistrage u policiji će biti saslušani svedoci – navodi on.

Marinika Tepić je juče iznela tvrdnje na račun Markovića, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena i devojčica u Jagodini.

Marković je odbacio takve optužbe i naveo da tužilaštvo ne mora da „troši papir za pozive“, jer će sam danas otići da kaže da je Tepić izrekla „užasne laži“.

(Blic)