„Turizam na respiratoru“ u okviru međunarodne konferencije „EXIT strategy“

EXIT strategy

Festival EXIT najavio je danas medjunarodnu onlajn-konferenciju „EXIT strategy“, pod sloganom „Izlaz iz pandemije stvaramo zajedno“.

Ta konferencija će tokom više nedelja u nekoliko panela okupiti neke od vodećih svetskih i regionalnih stručnjaka za turizam, kulturu, manifestacije, medije i druge oblasti javnog života da bi se razmotre posledice pandemije korona virusa i ponude neka rešenja.

Konferencija „EXIT strategy“ će jednom nedeljno imati novi panel koji će moći da se gleda na sajtu Exita i Fejsbuk stranici EXIT festivala.

Prvi u ovoj seriji onlajn razgovora biće „Turizam na respiratoru“, a učesnici i publika će se okupiti sutra u 18 časova, u direktnom prenosu na fejsbuk stranici EXIT festivala (EXIT Strategy Izlaz iz pandemije stvaramo zajedno).

Učesnici panela biće pomoćnica ministra u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunokacija Srbije Renata Pindžo, državni sekretar Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore Damir Davidović, predsednik Udruženja putničkih agencija pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, vlasnik turističke kompanije Uniline i predsednik Evropskog udruženja putničkih agencija i turoperatora (ECTAA) Boris Žgomba.

Govoriće i predsednik crnogorskog turističkog udruženja i suvlasnik lanca hotela „Montenegro stars“ Žarko Radulović i osnivač i direktor EXIT festivala Dušan Kovačević.