TROPSKI TALAS STIGAO U SRBIJU

Oglas
Minimalna temperatura od 13°C do 19°C, a maksimalna od 27°C do 32°C.

Danas u Srbiji sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Samo u Negotinskoj krajni i na krajnjem istoku i jugu Srbije kasnije popodne i predveče može doći do razvoja oblačnosti sa šansom za kišu na tom području. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C do 19°C, a maksimalna od 27°C do 32°C u Prijepolju.

U Beogradu sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 30°C, dok će u Nišu biti slična vremenska situacija s minimalnom temperaturom 15°C, a maksimalnom do 29°C

U Novom Sadu sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 30°C, a identična prognoza za današnji dan je i u Subotici.

Vreme narednih dana

U petak i subotu nestabilno ali toplo uz promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i mogućom pojavom slabe kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom tokom dana. Samo na severu Srbije može ostati suvo. U nedelju sunčano i toplo u svim predelima.

Previous articleNOVI SAD: Posao za novih 200 inženjera
Next articlePočinje Evrobasket, košarkašice Srbije brane bronzu