Trojica biciklista oborena u Novom Sadu

SHARE
policija
Vojvodina Info

U prethodna 24 sata u Novom Sadu oborena su trojica biciklista, a još jedna osoba je povređena u sudaru dva vozila, javlja Radio 021.

adsteam seo i izrada web sajta

Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović kaže da su biciklisti uglavnom zadobili teške povrede.

Kako se navodi, prva nezgoda se dogodila oko 15:20h u Rumenki, na uglu Mihajla Pupina i Jovana Jovanovića Zmaja, kada je oboren biciklista star 57 godina. On je zadobio teške povrede glave i prevezen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 15:50h u Sremskoj Kamenici, na putu za Rumu, kada je u sudaru dva automobila povređen 23-ogodišnji mladić. Konstatovane su mu kontuzione povrede glave, grudnog koša i desne butine, kao i istegnuće vrata. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, prebačen je u Urgentni centar.

Drugi biciklista oboren je oko 20:30h u Ulici Branka Ćopića, ispred broja 91. Radi se o muškarcu starom 56 godina, koji je zadobio višestruke povrede glave. Hitna pomoć ga je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prebacila u Urgentni centar, prenosi 021.

Treći biciklista, star 62 godine, povređen je jutros oko 7 časova na Klisi, na uglu Paje Radosavljevića i Temerinskog puta. On je zadobio lakše povrede i Hitna pomoć ga je prebacila na dalje preglede u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

adsteam seo i izrada web sajta