TRAŽI RAZVOD ZATO ŠTO JE MUŽ PREVIŠE VOLI?!

razvod

Jedna nemenovana žena iz grada Fudžejri iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, podnela je zahtev za razvod šerijatskom sudu jer je ljubav muža prema njoj prevelika da bi mogla da je podnese…. 

Šerijatskom sudu u Fudžejri žena je podnela zahtev za razvod zato što muž kuva, čisti i strastveno je voli, ali ona oseća da je njegova naklonost i dobrota guše.?!

Nikada nije vikao na mene niti mi je išta odbio“, svedočila je nesrećna žena na sudu.

Pomagao joj je da čisti kuću, ponekad je kuvao i ni oko čega se nije sporio sa njom od kada su u braku. Tvrdi da joj se život pretvorio u „pakao“ jer je muž toliko dobar prema njoj odnosno njegova ljubav prema njoj?!

„Čeznem da se makar jedan dan posvađamo, ali to je nemoguće sa mojim romantičnim mužem koji mi sve prašta i obasipa me poklonima. Želim raspravu, želim da iznese svoje mišljenje, ne mogu da podnesem toliku poslušnost“, dodala je žena koja tuži muža zbog prevelike ljubavi

Jednom se požalila na njegovu težinu, pa je započeo strogu dijetu i vežbao da bi se vratio u formu, ali je zbog napornih vežbi slomio nogu. 

Muž se branio da nije učinio ništa loše i da je hteo da bude savršen i ljubazan suprug i zatražio je od suda da savetuje njegovu suprugu da povuče slučaj.

„Nije fer suditi o braku posle prve godine, svi se učimo na svojim greškama“, branio se romantični muž. 

Sud je na kraju odredio odlaganje slučaja kako bi par dobio priliku za pomirenje.

(zanimljivosti dana)