Tragedija na fudbalskoj utakmici, preminuo fudbaler u Hrvatskoj

HNL
Oglas

Na fudbalskoj utakmici u Hrvatskom prvenstvu, preminuo mladi fudbaler na samom startu utakmice nakon što ga je pogodila lopta.

Smrt na fudbalalskom terenu šokirala je Hrvatsku. Na utakmici treće Hrvatske nogometne lige Istok, između Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu, domaći igrač Bruno Boban (26) srušio se na teren i preminuo nakon što mu je pozlilo.

Boban se srušio na teren u sedmom minutu utakmice. Nekoliko trenutaka pre stravičnog događaja, nesrećni mladić pogođen je loptom od strane protivničkog igrača, a kada se srušio na travu prvi su mu u pomoć pritrčali saigrači i klupski lekar.

Hitna pomoć je stigla veoma brzo, a reanimacija je trajala 40 minuta – prenosi Jutranji list. Nakon čega su doktori konstatovali da mu je pukla srčana aorta.

Bruno je karijeru započeo u Zagrebu, a u Marsoniju je prešao upravo iz tabora protivničke ekipe. Ove sezone Bruno je bio najbolji strelac lige sa postignutih 12 golova.

Ovo je četvrti slučaj smrti fudbalera u dve nedelje, nakon što su u snu preminuli italijanski reprezentativac Davide Astori i Francuz Tomas Rodrigez, kao i od trećeg uzroka Norvežanin Adrijan Lilebek Ovlijen.

Previous articleIzveštaj trenera Vojvodine na reviziji kod upravnog odbora
Next articleDžudo savez: Nema takmičenja sa nepriznatom državom Kosovo