TEŽAK UDES NA IBARSKOJ: POGINULA ORGANIZATORKA EMISIJE „KUĆA OD SRCA“

Foto: Printscreen

Druga povređena osoba, muškarac, životno je ugrožen i lekari se bore za njegov život.

Ženska osoba teže povređena u sudaru na Ibarskoj magistrali preminula je u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu, dok je povređeni muškarac životno ugrožen, a lekari se bore za njegov život, potvrđeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Ilustracija – YOUTUBE – Foto: Printscreen

Kako su naveli, ženska osoba je dovezena u teškom stanju, a preminula je uprkos svim naporima lekara. Reč je o organizatorki poznatog serijala, čiji je voditelj Žarko Lazić. Iz bolnice navode i da je muškarac prebačen u operacionu salu.

Kako su ranije preneli mediji, dve osobe teško su povređene u udesu kamiona i kamioneta, koji se dogodio na Ibarskoj magistrali u selu Lađevci kod Kraljeva.

Udes se dogodio pod još nerazjašnjenim okolnostima oko 11.00 časova, a kako se sumnja, do sudara je došlo kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“.

Od siline udarca kamionet je odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Izvor:

(Mondo)