TEŠKA NESREĆA: „Pasatom“ preticao kamion, pa udario PEŠAKA, odbacio ga 50 metara

policija
Policija, ilustracija

Milan N. (33), iz majdanpečkog sela Rudna Glava, poginio je u četvrtak kada je na njega, dok je sa bratom od strica išao pešice u obližnje selo Bliznu, naleteo I.Z. (36) iz susednog mesta Crnajka.

Prema saznanjima „Večernjih Novosti“.  I.Z. naleteo je na nesrećnog Milana, u trenutku dok je vozeći auto marke ’’passat’’, nemačkih registarskih tablica, preticao kamion ispred sebe.

Nastradali je otac dvoje dece.

Rođak Milana N. je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, jer je nesrećni čovek još, uprkos teškim povredama, davao znake života. Ekipe organa reda i medicinskog osoblja su ubrzo stigle na lice mesta, a lekari su konstatovali da čovek iz Rudne Glave ima teške povrede unutrašnjih organa, opasne po život, zbog čega je doneta odluka da se hitno transportuje u Kliničko-bolnički centar u Beogradu.

Međutim, već kod Kučeva, Milan N. je prestao da daje znake života. Lekari su ga reanimirali i uspeli da ga, u tom trenutku, spasu. Ali, već nekoliko kilometara dalje, nedaleko od Požarevca, otac dvoje dece je ponovo pao u komu. Zbog toga je odmah prebačen u Zdravstveni centar u tom gradu, gde je, uprkos naporima lekara, ipak podlegao povredama.

(Novosti.rs)