SVE SVETSKE SILE BESNE ZBOG SPORAZUMA SRBIJE I MAURITANIJE

SHARE
mauritanija
izvor slike shutterstock

Bez obzira što je tek početak godine čini se da će vrlo brzo doći do pomeranja pozicija na svetskoj mapi moći. Kao bomba je odjeknula vest da je svetska javnost izrazila veliko nezadovoljstvo novim projektom preduzeća iz Srbije.

Predstavnici vlasti svih svetskih sila ljutito su reagovale na vest o potpisivanju ugovora
izmedju kompanija“Pastuva“ iz Srbije i „Lipicaner“ iz Mauritanije.

Kako nezvanično saznajemo reč je o projektu vrednom 100 milijardi tokena!

Ovakav priliv tokena u Srbiju je izazvao paniku medju svetskim liderima. Prvi sastanak je već održan u SAD, dok su sastanke zakazale i Kineske vlasti, kao i vlasti u Velikoj Britaniji. Severna Koreja je već donela akte po kom će svaki oblik trgovine sa
Srbijom biti zabranjen.

A kakvom projektu se zapravo radi?

„Pastuv“ je kompanije iz Srbije sa sedištem u Mačvanskoj Mitrovici. Njihova delatnost obuhvata uzgoj konja, pravljenje opreme za konje i prodaju zimskih lopata. „Lipicaner“ je najveća i centralna baza kada su konji u pitanju u Mauritaniji. Ugovor koji je potpisan odnosi se na to da će „Pastuv“ Mauritaniji isporučiti preko 250 milijardi eksera za potkovice. Izraza eksera za potkovice će dobro doći i Srbiji imajući u vidu porast broja konja poslednjih nekoliko godina.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
autor: FB LaGalačke vesti