SUSAM POVUČEN iz svih Maksi i Tempo prodavnica; Pozivaju se građani da VRATE kupljeni proizvod

Pixabay
Oglas
Delez Srbija je iz svih maloprodajnih objekata povukla proizvod privatne robne marke Premia susam seme od 100g, proizvođača Moravka Pro d.o.o.. potvrđeno je za Telegraf Biznis.

Kompanije je samoinicijativno poslala proizvod na laboratorisjka ispitivanja u Poljsku.

– Kao kompanija koja ima izuzetno visoke standarde kvaliteta i bezbednosti proizvoda, po dobijanju informacije o globalnoj situaciji sa spornim jedinjenjem u susamu, kompanija je samoinicijativno sprovela dodatnu laboratorijsku analizu pomenutog proizvoda privatne robne marke PREMIA. Odluka o opozivu i povlačenju svih spornih serija je doneta nakon što su rezultati analize pokazali prisustvo jedinjenja etilen oksid u proizvodu – navode iz kompanije.

Pozivaju kupce koji su u proteklom periodu kupovali Premia susam seme 100g u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama sa bilo kojim datumom isteka roka trajanja u 2022. godini da taj proizvod, sa ili bez fiskalnog računa, vrate u narednih 14 dana u maloprodajni objekat gde je proizvod kupljen i tom prilikom biće im izvršen povraćaj sredstava – navode za Telegraf Biznis.

 

(Telegraf Biznis)

Previous articleBujošević ponovo izabran za direktora RTS
Next articleNaučnici: Prva dokazana smrt u Evropi od korone bila u Srbiji