Supruga Harisa Džinovića u rijalitiju

Haris i Melina Džinović, Foto Ata Images

Iako se ovaj rijaliti radi po scenariju njoj je bilo dozvoljeno da sama kreira svoje scene.

Modna dizajnerka i supruga pevača Harisa Džinovića, Melina, boravila je na Floridu gde je snimala rijaliti. Melina je učestvovala u tamošnjem popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“, koji se već treću sezonu prikazuje na MTV-u. „Sijesta Ki“ prati tri atraktivne devojke Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus i njihove svakodnevne izazove u poslu i privatnom životu. U trećoj sezoni pojavljuje se i Ešli Hatso.

Naša dizajnerka pozvana je da glumi samu sebe, odnosno kreatorku koja za glavne glumice i njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi.

„Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov. Da budem iskrena, prvi put sam osetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanuju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno srećnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla.„, rekla je kreatorka.

Epizoda u kojoj će se pojaviti Melina će se emitovati u junu 2020. godine.

izvor: Mondo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here