Sudar je bio toliko SNAŽAN, da je automobil „odleteo“ 15 metara – Detalji tragedije u Bačkoj!

policija
Foto: Policija, Ilustracija, MUP

U noći između subote i nedelje, u teškoj saobraćajnoj nesreći na pruzi poginuli Boris Cap (25) i sedamnaestogodišnji Vladimir Olejar.

Od tog dana malo bačko selo Krucure zavijeno je u crno.

Njih dvojica su bila u „renou senik“, kada je desetak minuta pre jedan sat posle ponoći, na neobeleženom pružnom prelazu u automobil udario teretni voz, koji je saobraćao između Novog Sada i Subotice, tačnije, išao je iz Makedonije prema Mađarskoj, pišu Novosti.rs

Mašinovođa im je, kako saznaje ovaj list (Novosti.rs), signalizirao i pokušao da ih upozori da se zaustave, ali, nažalost, bezuspešno. Sudar je bio toliko silovit, da je automobil potpuno uništen, i „odleteo“ je 15 metara od mesta nesreće i završio na boku pored šina, dok se voz zaustavio na 500-600 metara.

Uviđaj na mestu nesreće obavili su javni tužilac, policija i železničke operativne komisije, a putni i železnički saobraćaj bili su obustavljeni do četiri sata.

Za nesreću je najpre saznala Borisova rođena sestra, udata u obližnjem Ravnom Selu, čiji je muž policajac. Njemu je tragičnu vest javio telefonom kolega sa uviđaja. Ona je zamolila brata od tetke u Kucuri da ode i vidi šta se desilo.

FOTOGRAFIJA MLADIĆA I VIŠE INFORMACIJA OVDE

 – Bio sam tamo već oko 1.20. Policija je imala u rukama njihove lične karte i zamolila me da ih identifikujem. Nisu imali nikakve spoljašne povrede, nego su im verovatno popucala pluća, srca, slomljene kičme i vratovi. Ne postoje reči da opišu tugu i užas kad nekome vičeš ime, a ne može da se odazove – rekao je Borisov brat.

ZAJEDNIČKA SAHRANA

Dvojica tragično nastradalih mladića biće sahranjeni u utorak na mesnom groblju u Kucuri. Na večni počinak će toga dana biti ispraćeni zajedno, u 14 časova.