SUBOTIČANIN POGINUO U LONDONU – Pao sa 6. sprata, sumnja se na ubistvo

SHARE
Image by kalhh from Pixabay

Muškarac (33), državljanin Srbije, stradao je pri padu sa šestog sprata jedne zgrade u Londonu, a za njegovo ubistvo je, prema pisanju britanskih medija osumnjičena je devojka (28).

adsteam seo i izrada web sajta

Tragedija se dogodila juče posle podne u Severnom Finčliju, naselju u severnom delu Londona. Osumnjičena će ostati u pritvoru dok policija ne utvrdi šta se dogodilo.

Misteriozna SMRT srpskog državljanina u Londonu

Svedoci su na mestu događaja videli osam ili devet policijskih automobila, zajedno sa dva ili tri vozila hitne pomoći. Šokantoj sceni prisutvovalo je nekoliko porodica sa decom koja su se vraćala iz škole, piše Blic.rs

28-godišnja devojka, koja je bila na licu mesta, privedena zbog sumnje da je umešana u ubistvo.

Majka Subotičanina koji je nastradao u Londonu

Igor M. (33), državljanin Srbije, rodom iz Subotice, nastradao je posle pada sa šestog sprata zgrade u Londonu, a za njegovo ubistvo, prema pisanju britanskih medija, osumnjičena je i uhapšena devojka (28). Tragedija se dogodila u četvrtak posle podne u Severnom Finčliju, naselju u severnom delu Londona.

Prema pisanju „Dejli mejla“, žena je viđena kako plače i vrišti pored tela muškarca nekoliko trenutaka pošto je on pao sa šestog sprata. Ona je poznavala Igora i uhapšena je zbog sumnje da ga je ubila.

Ne znam ništa više od onoga što je već objavljeno, a šta se tačno dogodilo utvrdiće istraga. Ne znam da li ću ići u London po njegovo telo, ili će ga dovesti, čekam poziv iz našeg konzulata – kaže M. M. za „Novosti„. – Kada sve bude završeno možda ću moći da pričam, sada stvarno nisam u stanju.

Mladić je, kako saznajemo, četiri godine radio kao menadžer u hotelu u Londonu.

 

adsteam seo i izrada web sajta