Subotica: Nestao Nikola Mandarić (73)

Foto: subotica.com
U toku je potraga za Nikolom Mandarićem (1946) koji se od nedelje, 12. maja, zvanično vodi kao nestao. Porodica apeluje na sugrađane koji imaju neke informacije vezane za ovaj slučaj da se jave.

Nikola Mandarić je visok 174 centimetara, težak oko 75 kilograma, sede kose, braon očiju. Rođen je na današnji dan 1946. godine. Nestao je 11. maja na Prozivci, u ranijim večernjim časovima, između 18 i 19 časova.

Po rečima njegovog sina, Nikola je u subotu otišao od kuće siti biciklom sive boje u jarko narandžastoj jakni, trenerci i patikama. Posle toga nigde nema informacija o njegovom kretanju. Portret sa naslovne fotografije star je oko šest meseci.

Nestali је odrastao u Višnjevcu, u blizini Subotice, i porodica je zvala i obišla prijatelje i poznanike iz tog sela. Svi sa kojima su razgovarali su rekli da ne znaju ništa i da ga nisu videli. Ista situacija je i gradu u kojem živi.

Nestanak je prijavljen policiji iz koje poručuju da intenzivno rade na prijavljenom nestanku, te mole sve građane koji imaju više informacija vezanih za ovaj slučaj da pozovu 192 ili se obrate najbližem policajcu, odnosno policijskoj stanici. Možete pozvati i broj 065/6617520 (Miroslav).

Izvor: subotica.com