STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE U CENTRU NOVOG SADA: Devojku tukao, sekao i pržio peglom

SHARE
hitna vest

Đorđe Lacković (24) uhapšen je u utorak nakon što je u naletu ljubomore zverski pretukao i unakazio svoju devojku Ivanu Filipović (22) u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

On je nesrećnoj devojci rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem joj unakazio lice i peglom joj pekao ruke, piše današnji Informer.

Ivana je sa stravičnim povredama završila na grudnoj hirurgiji Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a nasilniku je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako kaže izvor blizak istrazi, monstruozno iživljavanje dogodilo se u utorak oko 11 i 30 sati u stanu u Kosovskoj ulici u širem centru Novog Sada, gde su Đorđe i Ivana živeli.

“Okidač za svađu je bila ljubomora, Đorđe je najverovatnije optužio Ivanu da ga vara. Počeo je krvnički da je bije, najpre rukama i nogama, a zatim je uzeo drvenu palicu i nastavio da je udara svuda po telu. Ivana ga je molila da prestane, ali pomahnitali mladić se tada još više razbesneo. Uzeo je peglu, zagrejao je i njome pekao obe Ivanine ruke. Onda je uzeo nož i počeo da je seče. Još se ne zna tačno koliko je trajalo to iživljavanje”, priča izvor, a prenosi Republika.rs.

Komšije su, kako kaže njihov sagovornik, čule jezivu vrisku i zapomaganje, pa je neko od njih pozvao policiju. Patrola je odmah privela nasilnika, a zatim je pozvana Hitna pomoć, jer je Ivana imala stravične rane i bila je sva krvava.

Najpre je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, a zatim je zbog ozbiljnih povreda na plućima upućena na Institut u Sremskoj Kamenici.

Ona je dovezena sa serijskim prelomom rebara, nagnječenjem grudnog koša, nagnječenjem plućnog krila, probušene su joj plućne maramice. Imala je krv u plućima. Takođe, imala je brojne povrede po licu, opekotine na obe ruke, kao i više uboda i posekotina na butinama”, naveo je sagovornik iz instituta.

Ivana trenutno nije životno ugrožena, ali oporavak će biti dug i mučan.

Komšije kažu da nisu poznavali par jer su u tom stanu bili podstanari i da znaju samo da su oboje studenti.

Izvor: Republika.rs, NSUživo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here