STRAVIČNA TRAGEDIJA: Milica nađena na putu s rasporenim stomakom

Image by Maret Hosemann from Pixabay

Đurica Tadić (24) iz Razboja Ljevčanskog kod Srpca ubio je nožem u tom mestu Milicu Bajić (20) iz Trošelja kod Gradiške, a nakon toga izvršio samoubistvo.

„Nezavisne novine“ pišu da su se Ðurica i Milica kobnog dana vozili njenim opelom u mestu Razboj Ljevčanski i da su došli do mesta Stegića prud gde su se posvađali.

„On je najverovatnije tokom svađe uzeo veći kuhinjski nož i presudio joj. Prizor je bio stravičan. Devojka je nađena pored automobila s rasporenim stomakom“, kaže izvor banjalučkog dnevnika.

Nezvanično se saznaje da je nesrećna devojka pružila jak otpor ubici jer su na licu mesta bili vidljivi tragovi borbe.

Ubijena devojka je do dolaska dežurne službe hitne pomoći iz Srpca i dalje davala znakove života, ali je nedugo nakon toga preminula.

Prema dosadašnjim saznanjima, beživotna tela su našli članovi Tadićeve porodice kojima je mladić porukom sa mobilnog telefona najavio tragičan epilog.

Navodno je Đurica imao sličnih ispada i u ranijim vezama, jer je porodici već najavljivao da će dići ruku na sebe zbog nesrećnih ljubavi, zbog čega u prvi momenat njegove pretnje u ovom slučaju nisu shvatane ozbiljno.

Međutim, nakon što nije odgovarao na pozive, njegovom ocu i bratu je to pobudilo sumnju tako da su ga potražili i zatekli stravičnu scenu.

Mediji u BiH pišu da je nakon žestoke rasprave i borbe Đurica presudio Milici na svirep način a potom se obesio na obližnje drvo udaljeno tridesetak metara od vikendice.

Šta je motivisalo ovog mladića da počini nezapamćen zločin na ovim prostorima, pokazaće istraga.

AUTORI:mondo.rs, Izvor: mondo.ba, Nezavisne novine