Stravičan zločin u Zagrebu: Otac ubio troje dece

Foto: Printskrin
Oglas

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine, ubio je otac u stanu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pokušao sebi da oduzme život.

Otac je preživeo i odvezen je u bolnicu, prenosi Jutarnji list.

Nije poznato ko je javio policiji da se nešto dogodilo u stanu, ali su policijske patrole i Hitna pomoć brzo došli na mesto događaja.

U spavaćoj sobi zatekli su telo četvorogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu, u dnevnom boravku.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, roditelji dece su razvedeni, a najverovatnije je trebalo da deca provedu vikend sa ocem.

Tela troje dece prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

Otac dece je, inače, austrijski državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima rođen je 1965. godine.

Da bi nešto strašno mogao da uradi najavio je u statusu na Fejsbuku objavljenom oko ponoći u kojem je između ostalog napisao: „Zbogom svima…“, dodaje Jutarnji list.

Policija u Zagrebu potvrdila da je u stanu u Mlinovima pronađen muškarac lošeg zdravstvenog stanja, kao i troje dece bez znakova života.

„Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt dece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gde je zadržan na lečenju“, navodi zagrebačka policija.

 

 

(Jutarnji List)

Previous articleStravična saobraćajna nesreća na putu Valjevo-Šabac, žena preminula na licu mesta
Next articleU Mađarskoj počela izgradnja fabrike za proizvodnju vakcine Sputnjik V