Starleta iz RUME kupila penthaus od 144.000 €, imala je poseban uslov koji se tiče komšija

Foto: Printskrin Stanija IG
Oglas

Stanijn penthaus zauzima poslednji sprat zgrade i ima 120 kvadrata

Bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević prošle godine u Rumi kupila je penthaus, u zgradi koja je bila u izgradnji, a tada je imala poseban uslov koji joj je ispunjen, pa je Stanija postala vlasnica luksuzne nekretnine.

Stanijn penthaus zauzima poslednji, sprat zgrade i ima 120 kvadrata.

Za novu nekretninu koja je sada skroz završena, bar kada je upitanju zgrada, dok u stanu fali nameštaj, Dobrojevićeva je iskeširala oko 144.000 evra, a kvadrat u njenoj zgradi košta 1.200 evra.

Foto: Printskrin Stanija IG

Stanijina zgrada u Rumi nalazi se dve ulice od zgrade gde žive njeni majka i brat, što je Dobrojevićevoj posebno odgovaralo. Međutim, pre nego što je pazarila nekretninu Stanija je za preduzetnike koji se bave izgradnjom stanova imala poseban uslov koji se tiče komšija.

Foto: Telegraf.rs

Dobrojevićeva je zahtevala da ukoliko kupi stan, pored njene zgrade ne bude izgrađena druga, jer bi komšije iz susedne zgrade mogle da vide šta se dešava u njenom stanu, te se pored nalazi jednospratan objekat, baš kako je Satanija i zahtevala.

– Stanijina zgrada je završena, ostalo je da se stan opremi nameštajem. Stan ima 120 kvadrata, a platila ga je oko 144.000 evra. Pri izboru posebno joj se dopala lokacija jer su joj majka i brat blizu, ali i to što su investitori ispoštovali njen uslov – rekao je izvor za Telegraf Jetset.

Foto: Printskrin Stanija IG

– Ona očigledno želi da sačuva privatnost od komšija i zato je zahtevala da pored njene zgrade ne bude druga zgrada ili visok objekat jer bi tada komšije mogle da gledaju šta se dešava u njenom stanu – zaključio je izvor za Telegraf.rs

“STANIJA ISPAŠĆE TI SILIKONI” – Fotografija koja je zaludela instagram / FOTO

android aplikacija
Previous articleStiže brza pruga – Radovi u punom jeku
Next articleArsenal ubeljiv protiv Lidsa, Čelsi bolji nakon penal serije