Starleta iz Rume kupila njivu i postaje poljoprivrednik!

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

Starleta je pazarila imanje nadomak Rume, a tamo će gajiti pšenicu, ovas i kukuruz!

Stanija Dobrojević je rešila da stavi tačku na glamurozan život koji je vodila do sada i počne da se bavi zemljoradnjom.

Starleti je dosadio urbani život u Novom Sadu, pa je prodala stan u centru grada i preselila se u okolinu Rume, gde joj žive majka i brat. A deo novca od prodaje je, verovali ili ne, uložila u njivu.

„Mislila sam da se nikad neću preseliti iz Novog Sada, ali sam prodala stan po super ceni. Rešila sam da kupuim novi u Rumi i baš sam srećna! Sledeće godine se useljavam, a do tada ću biti kod mame i brata“, ispričala je starleta „Informer“.

Prema pisanju pomenutog lista, rijaliti zvezda je kupila njivu na kojoj će gajiti pšenicu, kukuruz i ovas, a od ostatka para kaparisala je stan u izgradnji u Rumi.

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

„Kupila je njivu od tri hektara i već je zasadila pšenicu koju će koristiti u proizvodnji svoje kozmetičke linije. Ona već ima čaj za mršavljenje od različitih travki, mleko za telo i losione. Sve biljke koje je ranije koristila, kupovala je od drugih, a sad će sve saditi na svojoj njivi“, ispričala je Stanijina komšinica iz Rume.

Njiva Stanije Dobrojević nalazi se blizu jezera Borkovac.

Skandalozno na TV: Starleta iz zatvora pravo u emisiju u GAĆICAMA – Ajfonka šokira!

Izvor: Informer.rs