Stalno sanjate novac? Evo šta znači ako ga trošite, a šta ako ga dobijate

Pixabay
Oglas

Dok neki novac doživljavaju kao simbol kontrole, uticaja ili statusa, drugi znaju da novac u snovima označava važna životna pitanja, poput uspeha, ljubavi i seksualnosti.

Ako se novac pojavi u snu, to je znak da čovek podsvesno procenjuje vlastite vrednosti i ono što mu je bitno u životu.

Dobitak ili pronalazak novca – znak za ljubavni život

Snovi o novcu najčešće pokazuju koliko cenite sebe. Simbolika novca u snovima može se tumačiti i kroz prizmu moći, snage i seksualnosti.

Kad se novac pojavi u snovima, to može biti znak da procenjujete vlastitu vrednost. Ako ste sanjali da imate mnogo novca, to uglavnom predstavlja simbol vaše sigurnosti u sebe koju imate na javi.

Međutim, ako se u snu razbacujete s novcem, vaša podsvest vam govori da na javi treba da obratite pažnju na šta „bacate“ platu.

Ako ste u snu našli novac onda imate povod za slavlje – jer to se smatra dobrim znakom. Novac u takvom snu simbolizuje izuzetnu količinu samopouzdanja i vere u sebe. Osim toga, označava i emocionalni deo života. Čovek koji sanja da je dobio ili pronašao novac zadovoljan je ljubavnim statusom, a moguće je i da ga na javi očekuje dobitak.

San o gubitku novca je upozorenje i simbolizuje ljubavno razočaranje. Osoba koja u snu gubi novac možda je u bezuspešnoj potrazi za partnerom.

Spavala je sa STOTINOM OŽENJENIH i kod svih je primetila JEDNU STVAR

android aplikacija
Previous articlePolicijska stanica u Rumi dobila dva automobila
Next article„Delta Siti“ ima novog vlasnika – Kompanija MPC kupla još jedan šoping centar