Šta je muškarcima važno kod žena? Nekoliko saveta na šta obratiti pažnju

Oglas

Pored činjenice da vas vaš muškarac voli takve kakve jeste, sigurno vam je stalo i do toga šta on misli o vašem izgledu i na šta često obraća pažnju.

Sasvim je prirodno da žene žele da muškarcima izgledaju privlačno, ali mnoge prelaze granice ukusa i racionalnosti kada je reč o (ne)sređivanju i ulepšavanju.

Na šta muškarci obraćaju pažnju:

Nega vaših noktiju: 

Nije toliko važno da su vam nokti uvek nalakirani, ali jeste  važno da su uredni i čisti. Ponekad je dovoljna samo nega i blaga zaštita koja će očuvati sjaj noktiju.

Preterana šminka: 

Istina je da devojke danas preteruju sa količinom šminke, sjaja, karmina i jakim bojama, a često to bude razlog njihove zasićenosti. Istina je da im je fizička lepota jednako važna, ali kada smo kod toga, takođe je važno ne prekrivati svoje lice debelim slojevima i guštini istinsku lepotu koju oni žele da otkriju.

Kosa, kosa, kosa:

Kakva god da je frizura, važno je da kosa uvek bude čista i mirišljava. Oko toga nema rasprave o ukusima i slično. Uvek čista kosa!

Parfem – ne mora uvek:

Parfem jeste elementarni deo ženskog sveta i dodatak konačnom sređivanju, ali ne treba preterivati. Uvek je lepo biti namirisan i pokriven dobrom mirisnom notom, samo je važno da ne preteramo u količini prskanja.

Previous articleMega prvi finalista Kupa Radivoja Koraća
Next articleVrščanin vozio s 4 promila alkohola u krvi