Šta intimna frizura govori o ženi?

Foto: Ramicm/Pixabay.com
Oglas
S obzirom da je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod njihovih gaćica. Saznajte šta intimna „donja frizura“ može da otkrije o ženi koja je nosi.
Prirodna

Reč je o klasičnoj depilaciji koja je bila vrlo popularna osamdesetih godina, a odnosi se na odstranjivanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno onih koje ne želimo da vidimo na plaži van kupaćeg kostima. Takva frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost pre svega. To je skromna osoba koja zna šta hoće i ne voli da privlači previše pažnje.

Trouglić
Ovaj tip depilacije spada u najčešću intimnu frizuru koja depilacijom osim prepona i bikini zone obuhvata veći deo dlačica i na intimnom delu i ostavlja prirodni trouglić. Ovaj tip depilacije opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja samo ponekad voli da se poigra svojim seksepilom.

Čiroki

Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina zavisi od damine želje, a najpopularnija je bila devedesetih godina. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju. Takav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

Brazilka

Brazilska depilacija podrazumeva uklanjanje svih intimnih dlačica. Ovo je trenutno jedna od najpopularnijih depilacija koju osim ponosnih vlasnica koje za lepotu trpe priličnu bol vole i pripadnici jačeg pola. Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele da ga dodatno istaknu. One znaju šta žele i na koji način da dođu do svog cilja.

 

(Srbija Danas)

Previous articleRadnik teško povređen na Zrenjaninskom putu
Next articleOd sutra vakcinacija u Promenadi