SRPKINJA SA KOSOVA IMA PETORO OČIJU?

Image by Sofie Zbořilová from Pixabay

Svet se promenio, pa tako i naš region. Svaki dan gledamo nešto novo, nešto pomalo nerealno, a opet dešava se. Tako je i ovaj put, osamnaestogodišnja srpkinja sa prostora Kosova i Metohije, ima petoro očiju?

Naime, devojka sa prostora Kosova i Metohije, 18-godišnja Sofija Tanasković, pomera granice takozvanog „face arta“ na Balkanu i tek nedavno je sebe predstavila kao osobu sa petoro očiju. Koliko to realno izgleda možete pogledati na fotografiji ispod:

Također to govori i činjenica da Sofiju prati već preko 100 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Tik-Tok, koji su oduševljeni sa radovima ove mlade kreativne devojke, koja zrači pozitivom i novim idejama svaki dan.

Ako ponekada ugledate pokemona, digimone, nindža kornjače ili betmena, na ulicama Srbije, nemojte se iznenaditi ako ih je Sofija našminkala za njihove pustolovine u junačkom svetu.
Šalimo se naravno, ali ono što nije šala jeste svakako to da ni mi, ni vi, ni niko ne zna koji lud projekat očekivati od ovako kreativne osobe sutra. Sofija Tanasković, šta je sledeće?
Žana T. – (Vojvodina Info)