Srpkinja kidnapovana u Italiji, ugurali je u crni kombi… (VIDEO)

YouTube. skrinšot

Policajci su u kombiju u centru Torina pronašli 35-godišnjakinju, koju su otmičari vezali kanapom, a usta joj zapušili lepljivom trakom, i trojicu Nemaca, od kojih su dvojica dobro poznati policiji

Trojica muškaraca kidnapovali su devojku, državljanku Srbije, u centru grada Torina, usred bela dana. 

Srpkinja je šetala centrom grada sa svojim partnerom, kada se kraj njih zaustavio crni kombi i kojeg su izašli otmičari maskirani kao policajci i oboje pokušali da ih uvuku u kombi. Muškarac je uspeo da se otrgne napadačima, dok su našu državljanku uspeli da uvuku u vozilo i daju se u beg.

 

Očevici kažu da je scena bila kao iz filma.

– Oboje su vrištali, ona je dozivala pomoć. Urlala je da neko pozove policiju – ispričao je radnik jedne poslastičnarnice ispred koje se odigrala nemila scena.

Oni su se dali u beg, ali ubrzo dok su tražili sklonošte policija im je ušla u trag i sprečila dalji plan. 

Policajci su u kombiju pronašli 35-godišnjakinju, a lisice na ruke stavili trojici Nemaca, od kojih su dvojica već krvično gonjeni.

Priča iza kulisa…

Prema nezvaničnim informacijama, motiv otmice je osveta zbog finansijske prevare. Naime, prema pisanju italijanskih medija, Srpkinja je prevarila vlasnika građevinske kompanije za 50.000 evra, zbog čega je on želeo da joj se osveti.

Ispostavilo se da je građevinac ranije davao novac na kamatu, a da mu je Srpkinja, prilikom vraćanja duga dala lažne evre.

(blic.rs, novosti.rs, tanjur.rs)