Srem sport: Šest medalja za Kik boks klub „Ru-09“

Pixabay

Takmičari Kik boks klub „Ru-09“ osvojili su tri zlatne i tri srebrne medalje na Prvenstvu Srbije, u disciplini lou kik i Trofeju Beograda, u disciplini lou kik lajt. Oba takmičenja održana su proteklog vikenda u Beogradu, a rumski klub je nastupio sa osam takmičara.

Milana Mihajlović je nova prvakinja Srbije,u konkurenciji juniorki do 48kg. Mladen Čestić je u konkurenciji seniora A klase poražen u finalu, u odličnom meču, od Aleksandra Konovalova, svetskog i evropskog šampiona, pa je tako osvojio srebrnu medalju. Dragan Delić je u konkurenciji kadeta do 54kg nakon pobede nokautom u polufinalu, poražen u finalu u poslednjim sekundama meča rezultatom 2:1. U finalu je zaustavljena i kadetkinja Anja Lanc.

Sestre Jovana i Nikolina Kasap, rumske predstavnice na Trofeju Beograda su osvojile zlatne medalje u konkurenciji juniorki do 65kg i do 70kg.

Bez medalja na Prvenstvu Srbije ovog puta su ostali Petar Jovanov, koji je zaustavljen u četvrtfinalu i Miloš Vuković koji je poražen u osmini finala.