Srbija posle drame u pet setova pobedila Francusku

YouTube Aleksandar Atanasijevic
YouTube Aleksandar Atanasijevic
Oglas

Odbojkaši Srbije pobedili su Francusku sa 3-2 u setovima (22:25, 26:24, 25:20, 18:25, 18:16) u drugoj grupnoj fazi Svetskog prvenstva.

Srbija je odigrala odličan i veoma uzbudljiv meč pun preokreta. Naši su tako ostvarili veoma bitnu pobedu na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj.

Aleksandar Atanasijević odigrao je nestvarno dobar duel i nosio Srbiju kada je bilo teško i odigrao jedan od svojih najboljih mečeva u nacionalnoj selekciji.

Atanasijević je zabeležio čak 38 poena, ali je jednako dobar na drugoj strani bio korektor Francuske Stefan Boje, koji je imao 35 poena.

Iako je Francuska bolje ušla u duel i imala startnu prednost, naši  „Orlovi“ nisu odustajali. Srbija je nekako uspela da se vrati u prvi set i pristigne „Trikolore“ u drugom delu seta, ali su oni na iskustvo i igru Stefana Bojea rešili prvi deo igre u svoju korist.

Srbija je ta koja je odnela veliku pobedu u ovom duelu, a na redu su mečevi sa Poljskom, i Argentinom. Na Fajnal siks, ide prvoplasirani, i dva najbolja drugoplasirana iz sve četiri postojeće grupe.

android aplikacija
Previous articleTanzanija: Prevrnuo se trajekt, najmanje 136 mrtvih!
Next articleSpartak iz Subotice u veoma lošoj seriji – Čukarički slavio sa 3:1