Spavala je sa STOTINOM OŽENJENIH i kod svih je primetila JEDNU STVAR

Instagram printskrin
Oglas

Gvinet Li, američka glumica koja je često u žiži javnosti zbog svog slobodnog ponačanja i otovorenog pristupa kada je reč o vezama sa „zauzetim“ muškarcima

Gvinet je do sada nekoliko puta bila u fokusu svetske štampe, pre svega jer otvoreno i bez ustručavanju priča o svom seksualnom životu i navici da spava sa oženjenim ili zauzetim muškarcima.

Ona tvrdi da je u proteklih 10 godina spavala sa preko sto oženjenih, a kaže da je bar tri četvrtine njenih ljubavnika imalo neverne roditelje.

View this post on Instagram

Wishing you a cozy Holiday weekend.

A post shared by Gweneth Lee (@gwenslist) on

Ono što je ona primetila kada je reč o nevernosti i „spavanju“ sa drugim ljudima…

Sinovi i ćerke nevernih roditelja manje se boje kritike jer znaju da su i oni u prošlosti radili isto. Jedan od muškaraca s kojima sam se viđala bio je bogati bankar iz Kembridža, čija se majka udavala tri puta. On je odrastao gledajući kako ona izlazi s uspešnim muškarcima i to je svakako uticalo na njegovo ponašanje kasnije“, ispričala je ona za „Mirror“.

„Još jedan od mojih ljubavnika bio je tip je u tridesetima čiji su roditelji bili neverni tokom njegovih tinejdžerskih godina. Danas je on u braku i ne može da bude veran. Rekao mi je kako mu se ideja o ostanku s istom ženom 50 godina čini dosadnom nakon što je video koliko su se njegovi roditelji zabavljali s drugim ljudima. I njegova supruga njega vara, takođe po uzoru na svoje roditelje. Rekla bih da varanje privlači drugo varanje – tako obe strane znaju šta mogu da očekuju“, dodala je.

Ova atraktivna dama kaže i da brojne njene prijateljice varaju svoje muževe, te da o tome otvoreno razgovaraju sa majkama koje im čak dele i savete kako da se ne sazna za preljubu, piše na portalu Blic Žena.

 

android aplikacija
Previous articleKoliko nas snega i ledenih dana čeka? – Nova prognoza za ZIMU!
Next articlePozdrav iz Vojvodine – Đurđevo (FOTO)